annons

Under äppelträdet

Under äppelträdet

Ingredienser:

  • Schweppes Premium Mixers Rosépeppar
  • 5 cl gin
  • 7-8 blad harsyra
  • 3 droppar äppelextrakt
  • Tre tunna äppelskivor

Gör så här:

Fyll ett smalt highballglas med is. Rör om isen med en sked för att kyla glaset. Krama harsyra försiktigt i ena handflatan, smäll till den med andra handen. Töm drinkglaset på is och lägg harsyran i botten. Häll i gin och tre droppar äppelextrakt (använd med fördel en pipett) och lägg i två isbitar. Håll för glaset med en servett och rör skeden upp och ned i botten så att isbitarna slår mot harsyran några gånger. Fyll upp med Schweppes Premium Mixers Rosépeppar. Skiva tre äppelskivor tunt och lägg i glaset. Dra den tredje äppelskivan runt glaskanten.

relaterat

press_rabarber2
Likör

Drinkar på internationella Margaritadagen

En av världens mest populära drinkar, uppfunnen någon gång under mitten av 1900-talet, hyllas nu den 22 februari på internationella Margaritadagen. En klassisk Margarita innehåller

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.